Persoonlijk ingesproken meditatie of powertalk op klacht of thema

Misschien heb je een thema wat momenteel speelt. Wat maar door je hoofd blijft spoken en waar je ’s nachts wakker van ligt. Of heb je een bepaalde fysieke klacht waar je dagelijks hinder van hebt. Waardoor je steeds wordt afgeleid. Dan kan een persoonlijke, op jou afgestemde meditatie of powertalk je enorm helpen.

Voor een aantal klanten hebben wij al mooie meditaties en powertalks op mogen nemen, zij zeggen hierover:

‘Het gaf me meer rust en verbinding en het creëerde een plek om mijn verdriet kwijt te kunnen wat zo vast zit. Dat is heel bijzonder en gaf ruimte om te ademen.’

‘Door de persoonlijke, op mij afgestemde meditatie, kan ik me beter inleven in hetgeen bij mij speelt.’

‘Je voelt en hoort dat de meditatie is opgenomen met gevoel. Een echte aanrader.’

Persoonlijke Meditatie

27,50 incl. btw

Persoonlijke Powertalk

27,50 incl. btw

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leeg